header background

Nauka Technik Gotowania

Nauka Technik Gotowania poziom podstawowy

Nauka Technik Gotowania poziom średniozaawansowany

Nauka Technik Gotowania poziom zaawansowany

Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100

Promocje

Pakiet wszystkie poziomy

Kurs podstawowy

Kurs średniozaawansowany

Kurs zaawansowany

259zł

Pakiet 10 kursów tematycznych

Kursy tematyczne

69,00zł

Kup kurs / Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100

Pakiet 10 kursów tematycznych

Wybieraj spośród 40 kursów, dodawaj do koszyka, rabat naliczamy automatycznie.

69.00 zł

Kursy tematyczne stanowią uzupełnienie pakietu Nauki Technik Gotowania. Każda lekcja jest poświęcona innemu tematowi. 

Dzięki lekcjom tematycznym masz możliwość dokładniejszego zgłębienia tajników kulinarnych z dziedzin specjalistycznych, takich jak wyrabianie własnych nalewek, kiełbasy, pieczenie różnego rodzaju ciast, wyrabianie domowych słodyczy. 

Wśród kursów tematycznych znajdziesz lekcje poświęcone diecie bezglutenowej, daniom curry, domowym burgerom czy podstawom kuchni molekularnej. To Ty decydujesz kiedy i czego się uczysz. 

Lekcje tematyczne możesz zakupić pojedynczo lub w pakiecie, wybierając 10 lekcji.
 
Lista lekcji tematycznych według numerów:

  • 61 - Superfoods - energia w pokarmie
  • 62 - Domowe batony energetyczne
  • 63 - Technika przygotowywania domowych słodyczy
  • 64 - Pasty - podział i technika przygotowywania
  • 65 - Paje - technika przygotowywania
  • 66 - Kotlety mięsne i warzywne - technika przygotowywania
  • 67 - Podroby część I
  • 68 - Podroby część II
  • 69 - Lody i sorbety - technika przygotowywania
  • 70 - Potrawy bezglutenowe
  • 71 - Chutney - technika przygotowywania
  • 72 - Burgery część I
  • 73 - Burgery część II
  • 74 - Dania jednogarnkowe
  • 75 - Dania curry
  • 76 - Dania w wooku
  • 77 - Przyprawy korzenne i kandyzowanie owoców
  • 78 - Masy i kremy do ciast
  • 79 - Technika przygotowywania ciast warzywnych
  • 80 - Technika przygotowywania sernika na zimno i na ciepło
  • 81 - Technika przygotowywania piernika
  • 82 - Technika przygotowywania ciasta kruchego
  • 83 - Technika przygotowywania ciasta biszkoptowego
  • 84 - Technika przygotowywania ciasta drożdżowego na słodko
  • 85 - Technika przygotowywania ciasta do pizzy i focacci
  • 86 - Technika wyrobu ciasta parzonego
  • 87 - Pączki
  • 88 - Technika wyrobu domowej kiełbasy
  • 89 - Technika wyrobu domowej wędliny część I
  • 90 - Technika wyrobu domowej wędliny część II
  • 91 - Sosy do makaronów
  • 92 - Sosy BBQ
  • 93 - Przekąski imprezowe
  • 94 - Koktajle
  • 95 - Klasyczne desery
  • 96 - klasyczne sałatki
  • 97 - Dzień z dynią
  • 98 - Wstęp do kuchni molekularnej
  • 99 - Domowe nalewki i likiery część I
  • 100 - Domowe nalewki i likiery część II

Do każdej lekcji dołączony jest pdf z informacjami dodatkowymi oraz test, którego prawidłowe rozwiązanie gwarantuje zdobycie dodatkowych punków.

Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100 - lekcje

Koszyk


Suma za zakupy: