header background

Nauka Technik Gotowania

Nauka Technik Gotowania poziom podstawowy

Nauka Technik Gotowania poziom średniozaawansowany

Nauka Technik Gotowania poziom zaawansowany

Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100

Promocje

Pakiet wszystkie poziomy

Kurs podstawowy

Kurs średniozaawansowany

Kurs zaawansowany

259zł

Pakiet 10 kursów tematycznych

Kursy tematyczne

69,00zł

Kup kurs / 4. Nauka techniki krojenia część II

9.90 zł

Niektórzy twierdzą, że aby stwierdzić, czy kucharz jest dobry, wystarczy popatrzeć w jaki sposób trzyma nóż. Jest w tym wiele prawdy, gdyż tylko doświadczenie i praktyka sprawią, że będziemy potrafili dobrze i pewnie kroić. Kurs podstawowy zawiera dwie lekcje poświęcone technice krojenia. Szef kuchni Stanisław Bobowski bardzo dokładnie uczy w jaki sposób trzymać nóż, jak ułożyć palce i w jaki sposób trzymać krojony produkt. Podczas dwóch lekcji prezentuje różne sposoby krojenia na przykładzie wybranych warzyw. W drugiej części nauki techniki krojenia Szef uczy bardziej zaawansowanych form rozdrabniania warzyw. Jeśli chcesz się dowiedzieć w jaki sposób pokroić warzywa w julienne lub brunoise, zioła w szafonadę lub nie wiesz jakie zioła można siekać, a jakie jedynie kroić to ta lekcja jest dla Ciebie.






Koszyk


Suma za zakupy: