header background

Nauka Technik Gotowania

Nauka Technik Gotowania poziom podstawowy

Nauka Technik Gotowania poziom średniozaawansowany

Nauka Technik Gotowania poziom zaawansowany

Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100

Promocje

Pakiet wszystkie poziomy

Kurs podstawowy

Kurs średniozaawansowany

Kurs zaawansowany

259zł

Pakiet 10 kursów tematycznych

Kursy tematyczne

69,00zł

Kup kurs / 2. Obróbka wstępna warzyw

9.90 zł

Lekcja poświęcona wielu warzywom. Szef kuchni Stanisław Bobowski uczy w jaki sposób przeprowadzić prawidłowo wstępne oczyszczanie warzyw i przygotowanie ich do dalszej obróbki termicznej w taki sposób, aby uzyskać jak najmniej odpadów. Czy wiesz w jaki sposób obrać karczocha? Jak postąpić ze skorzonerą lub topinamburem? Co to jest zjawisko osmozy i na co powoduje? Jeśli nie, to odpowiedzi na te pytania znajdziesz podczas lekcji obróbki wstępnej warzyw.

Koszyk


Suma za zakupy: