header background

Nauka Technik Gotowania

Nauka Technik Gotowania poziom podstawowy

Nauka Technik Gotowania poziom średniozaawansowany

Nauka Technik Gotowania poziom zaawansowany

Pakiet 10 wybranych lekcji z kursów tematycznych (numery lekcji od 61 do 100

Promocje

Pakiet wszystkie poziomy

Kurs podstawowy

Kurs średniozaawansowany

Kurs zaawansowany

259zł

Pakiet 10 kursów tematycznych

Kursy tematyczne

69,00zł

Kup kurs / 63. Technika przygotowywania domowych słodyczy

9.90 zł

Lekcja poświęcona przygotowaniu różnorodnych cukierków i galaretek. Szef kuchni Stanisław Bobowski pokazuje technikę przygotowania cukierków krok po kroku, wskazuje czynności, na które należy szczególnie uważać podczas wyrobu cukierków, gdyż mały błąd może zniweczyć cały nasz trud. 


Podczas lekcji Szef przygotuje galaretki wzbogacone o niecodzienne składniki, aby całość tworzyła ciekawe i oryginalne połączenie smakowe. Następnie pokaże jak stworzyć łakocie kokosowe w polewie czekoladowej, a na końcu przygotuje cukierki karmelowe i ziołowe z imbirem i tymiankiem.

Szef pokazuje, że łakocie mogą być przygotowane bez konserwantów, ze zdrowych składników. 

Koszyk


Suma za zakupy: